wrohl_200x200_white

WIJNRESTAURANT OP HET LAND (VERLENGD T/M 11 OKTOBER)

12 SEPTEMBER T/M 11 OKTOBER – WIJNGAARD ST. MARTINUS, VOERENDAAL

Wijnrestaurant op het land

Wijngaard St. Martinus op het perceel Langeberg gelegen te Voerendaal is de locatie voor de tweede editie van Wijnrestaurant op het Land. Waar men vorig jaar nog uitkeek óp de wijnranken, zitten de gasten er dit jaar middenin. Het restaurant staat middenin de wijngaard, waardoor het in zijn geheel omringd is door wijnranken welke klaar zijn om geoogst te worden.

De locatie van de wijngaard ligt midden in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Het panoramalandschap met wijnbouw op de hellingen biedt een prachtig decor. Wijnrestaurant draagt bij aan de identiteit van Voerendaal, promoot het lokale product en zorgt voor exposure van de gemeente Voerendaal. Het thema wijnbouw heeft bovendien een centrale plek in het themaproject “Oerland van Kalk”. Tevens worden er samenwerkingen aangegaan met de bestaande initiatieven “Zomerfestival Voerendaal” en “Land van Kalk”.

Wijnrestaurant op het land is geopend vanaf 12 september t/m 11 oktober. Reserveer snel want vol = vol!

Wijnranken in het Limburgse Heuvelland

CARPE DIEM TUSSEN DE WIJNRANKEN

Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar gastronomie en de mooiste wijnspijscreaties hand in hand gaan. Stel je eens voor, genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals kalfstartaar van het Blanc Blue Belgerund, Huzarensalade met Limburgse gerookte Forel of verschillende soorten regionale kazen, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen van St. Martinus en andere regionale wijnmakers. Niet in een regulier restaurant maar in een uniek pop up restaurant midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Annaline en Patriek Doelen, beiden aan ’t roer van Wijnrestaurant Mes Amis, zijn ontzettend verheugd dat de eerste editie van Wijnrestaurant op het Land in 2020 een vervolg gaat krijgen op een prachtige, nieuwe locatie in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Dat is Wijnrestaurant op het land. Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar sfeer, beleving, gastvrijheid en de kunst van lekker eten en drinken harmonieus samengaan.

  • Van 12 september t/m 11 oktober kunt u bij Wijnrestaurant op het Land terecht voor de mooiste wijnspijs-combinaties uit de regio. Mis het niet en reserveer bijtijds!

  • In ons paviljoen op het land verrassen wij u graag met onze culinaire hoogstandjes, vergezeld door perfect passende Limburgse wijnen.

  • Bij Wijnrestaurant op het Land geloven we in lokaal en regionaal. Daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten, eerlijk en puur en zo veel mogelijk uit de buurt.

Kies, proef en geniet!

Het begint met de wijn

Wijnrestaurant op het Land biedt als enige in de Euregio een culinair verrassingsconcept aan met uitsluitend regionale wijnen. De wijn is het uitgangspunt van het menu. Van daaruit creëren we verfijnde gerechten die veelal ook in Limburg hun oorsprong vinden. Wijn en spijs vullen elkaar daarom prachtig aan.

Het pop up restaurant krijgt een stijlvolle, landelijke ‘boerensjieke’ en moderne uitstraling en inrichting. Wijnmaker Stan Beurskens van wijngaard St. Martinus uit Vijlen en vele andere wijnmakers uit de regio zorgen voor de aanvoer van de lekkerste lokale wijnen.