Locatie en contact

Tweede editie Wijnrestaurant op het Land

Met de 2de editie van Wijnrestaurant op het Land* laat Wijnrestaurant Mes Amis zich voor de zoveelste keer van haar creatieve kant zien. Want laten we eerlijk zijn: wat is er nou mooier om gasten de lekkerste wijnspijs-combinaties voor te schotelen te midden van wijngaarden in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland?
Annaline Doelen van Mes Amis kan haar enthousiasme dan ook nauwelijks beteugelen:
“Maak je maar klaar voor weer een bijzondere culinaire ontdekkingstocht. Lekker genieten van de gastronomische gerechtjes die je van ons gewend bent, begeleid door de beste Limburgse wijnen.
Wij zijn apetrots op dit concept en gaan er alles aan doen om er ook dit jaar een prachtig verhaal van te maken met jullie als gast in de hoofdrol. Kom binnen als gast en vertrek als vriend. Dat is waar we met zijn allen voor staan.
Tot ziens bij Wijnrestaurant op het Land.
Gastvrije groet, Annaline en Patriek Doelen

*Wijnrestaurant op het Land is een concept van Wijnrestaurant
Mes Amis, culinair eventspecialist Frenk Theuns & Co en
full service eventbureau The PEPr Company

WIJNGAARDEN SINT MARTINUS

De wijngaarden van wijndomein St. Martinus liggen in Zuid-Limburg, waarbij in Vijlen en Langeberg (bij het gehucht Fromberg) de twee grootste percelen liggen. Onze wijnen worden hoog gewaardeerd door zowel nationale als de internationale wijnpers. Daarbij zijn ze de afgelopen jaren al meerdere keren uitgeroepen tot de beste wijngaard van Nederland en België. St. Martinus heeft hiermee een zeer positieve impact op zowel de relatief jonge Limburgse wijncultuur als ook tot ver buiten de regio.

Innovatief karakter

Het innovatieve karakter van St. Martinus geeft een unieke invulling aan het gedachtengoed omtrent de Zuid-Limburgse wijn.
Vernieuwing vindt plaats middels een high tech sorteermachine die in de 4 verdieping tellende energie neutrale kelders is verwerkt, het gebruik van nieuwe druivenrassen, robot en drone technologie in de wijngaarden. Om naast duurzaamheid (productie zonder milieu footprint) ook te streven naar de hoogste kwaliteit. Consistent en minutieus wordt deze filosofie toegepast in de producten, diensten en locaties.

Onze passie

St. Martinus heeft een verhaal van passie en ambitie: geloofwaardig en puur. Er is en wordt hard gewerkt om de filosofie succesvol te maken met een geweldig team van oenologen, wijnbouwtechnici en een enthousiast marketing team.
Kom onze passie proeven!

Genieten op het terras…

…van een mooi glas wijn…

…tot een maaltijd uitkiezen uit ons menu.

Contact opnemen?
Stuur een mail