Menu

Lunch & Diner

In ons restaurant wordt elke dag de lunch geserveerd tussen 12:00 en 14:30 uur.
Het diner staat op het menu tussen 17:00 en 21:00 uur.
3 gangen: € 37,50  |  4 gangen: € 45,00  |  5 gangen*: € 52,50

Bij 5-gangen wordt altijd een soep geserveerd.

Totaalarrangement St.Martinus

Aperitief
Glas mousserende rosé “Pareltjes van Annaline”

_

4 gangen verrassingsmenu met 4 glazen bijpassende wijnen
van St.Martinus, tafelwater en koffie

€ 89,50 (alleen per tafel te bestellen)

Voorgerechten

Kalfstartaar van het Blanc Blue Belge Rund met structuren
van bloemkool en eidooier

***

Huzarensalade met Limburgse gerookte forel,
gegrilde Little Gem en citrusvruchten

***

Gerookte aubergine, ingemaakte artisjok,
grotchampignons duxelles en walnoot

Tussengerechten

Romige aardappel/ prei soep met zomertruffel

***

Ragout van zwammetjes met kruidensalade en zuurdesem

***

Zacht gegaard buikspek van het “Kuusj”varken met
Limburgse stroop en structuren van ui

Hoofdgerechten

Noordzee kabeljauwfilet met Limburgse mosterd en fris
andijviestampotje en tomaat

***

Diamanthaas met geroosterde groenten en bearnaisesaus

***

Bataat met vegetarische rendang en kaffir yoghurtsaus

***

Speciaal stuk Wagyu van de dag (tomahawk, picanha, ossenhaas)

vraag naar de mogelijkheden aan uw gastheer/gastvrouw
of loop even de keuken binnen (dagprijs)

Nagerechten

Citroen met structuren van mango

***

Kersenclafoutis met vanille-ijs

***

Dame blanche 2.0

***

4 Regionale kazen van Tom Miesen in plaats van dessert (€5,- bijbetaling)
Ook als extra gerecht bij te bestellen € 12,50

***

4 Friandises van meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek € 6,50

Bijgerechten en terraskaart

Limburgse charcuterie van slagerij Kusters (250 gram) € 12,50

***

Regionale vleesbitterballen van slagerij Kusters (8 stuks) € 8,50

***

Klassieke Hollandse garnalencocktail € 12,50

***

6 oesters met citroen en sjalot vinaigrette € 17,50

***

Brood van Bakkerij Franssen met echte boter € 4,75