Evenementen

Wijnrestaurant op het Land Avec Amis:

La GRaNDE finALe op 21 augustus!

Wijnrestaurant op het Land sluit een succesvolle 4e editie af met
‘Une Soirée Fantastique’

  Van 18:30 – 21:00
  incl. 4 gangen verrassingsdiner
  Optreden Bombrasstic
  Optreden Erwin vaan ‘t Merretkoer
  Optreden John Tana
  Optreden Nachtvlinders 

  Vanaf 21:30 tot 24:00 bar geopend

€ 59,50 p.p. [excl. drank]

Avec Amis: een avond met John Tana op maandag 7 augustus

Wijnrestaurant op het Land presenteert John Tana’s eerste complete restaurantervaring. Een unieke avond waarin u wordt meegenomen op een culinaire en muzikale reis door het repertoire van John Tana.

Chef Patriek Doelen heeft aan de hand van de teksten van John Tana een speciaal 5 gangen menu gecreëerd. John Tana verzorgt het aperitief met zijn eigen Champagne en Annaline Doelen voorziet u van de mooiste Limburgse wijnen. Na afloop van het diner zal John Tana zich van zijn beste kant laten horen door middel van een bijzonder optreden.

Menu
Aperitief: Seb Valoir John Tana Champagne
Voorgerecht: Tonijn // little gem // haricots verts
Tussengerecht: Ravioli // citroen // Boursin
Hoofdgerecht: Kalfshaas // shiitake // foie gras
Kaasgerecht: Kies van de Kiesbar
Dessert: Crème brûlée // limoncello // witte chocolade

€129,50
inclusief 5 bijpassende Limburgse wijnen, tafelwater en koffieservies.

Wij organiseren op dinsdag 8 en 15 augustus om 19.00 uur het arrangement :

Aan tafel met de wijnmaker Stan Beurskens à € 125,-

  • Ontvangst met een glas mousserende rosé, methode traditionelle.
  • Bezoek aan de wijngaard, waar Stan zal vertellen wat er in een kalenderjaar allemaal voor werkzaamheden worden verricht in de wijngaard.
  • Aan tafel, tijdens het 4-gangen menu met bijpassende wijnen gemaakt door Stan, zal hij bij iedere wijn een bijzonder verhaal vertellen.
  • Er wordt onbeperkt tafelwater geschonken en koffie tot besluit.

Het Limburgse wijn-experience center

Wijnrestaurant op het Land ademt, net als Mes Amis, Limburgse wijn: in de entourage en het romantische uitzicht en in het glas. Daar gooit de familie Doelen dit jaar nog een schepje bovenop met het Limburgse wijn-experience center.

„Maurice Warnier en Patriek Doelen zijn al een tijdje bezig met de realisatie van een fysiek experience center over Limburgse wijn, een plek waar locals en toeristen Limburgse wijn kunnen proeven, ruiken, voelen en zelfs horen, en waar ze alles te weten kunnen komen over het verleden en de toekomst van dit prachtproduct.

Bij Wijnrestaurant op het Land openen we dit jaar een mini-variant van dit concept als pilot voor het ‘echte werk’, dat hopelijk in 2024 vorm gaat krijgen. Vijftien minuten de zintuigen prikkelen, daarna aan tafel. Het kan de totaalbeleving alleen maar nóg bijzonderder maken!’’