Wijnreizen

Als je het geluk hebt om tijdens het Wijnrestaurant op het Land in het glooiende Limburgse landschap te mogen vertoeven, blijven nog maar enkele belangrijke wensen over. Eén daarvan zou genieten van de heerlijke regionale wijn, de mooi gelegen wijngaarden en hun omgeving kunnen zijn. Dan kunt u het beste met mij, ‘Le Vinteur’, mee op pad gaan.

Speciaal voor Wijnrestaurant op het Land organiseert Vinteur E-bike tours naar diverse nabijgelegen wijngaarden, waar onderweg uiteraard een glaasje geproefd wordt.

Tijdens deze tour vertelt hij over het bloed, het zweet en af en toe de tranen van een wijnboer. Want, het maken van goede wijn is niet vanzelfsprekend. Bodem, klimaat, ligging, druivensoorten en overige keuzes in de wijngaard en wijnkelder hebben allemaal invloed op het succes.

De tours vinden plaats op zaterdag en zondag, zowel in de morgen (10.00 – 13.00) als in de middag (14.00 – 18.00) bij minimaal 10 aanmeldingen 48 uur van tevoren.

Voor de ochtendtour betaalt u € 24,50 en voor de middagtour betaalt u € 27,50 p.p.
Deze prijzen zijn exclusief lunch of diner.
De ochtendtour wordt gecombineerd met een lunch en de middagtour met een diner na de tour.

U dient zelf voor een fiets te zorgen: een E-bike wordt aanbevolen in verband met de heuvels.

Voor groepen van 10 tot 25 personen kan er ook een privé-tour geboekt worden op donderdag en vrijdag. Vinteur kan E-bikes op locatie laten brengen en ophalen tegen een meerprijs van € 35,- per E-bike. Mail dan naar info@wijnrestaurantophetland.nl of mail@vinteur.nl

Graag ontmoet ik u op één van deze data.

Maurice Warnier, gastheer in de gaard
Vinteur – Wijnreis in Limburg