Route Met de Auto

Hoe met de auto te komen naar Wijnrestaurant op het Land

Indien u over een navigatiesysteem beschikt kunt u invoeren:
Wijngoed Raar Saint Remi, Raar 49-B Meerssen.

Komt u (via de A2) vanuit Maastricht via de A79
Komt u via de A2 vanuit Maastricht dan volgt daarna de A79 richting Heerlen/Valkenburg. Vervolgens neemt u afslag 2 Meerssen/Houthem. Einde afslag eerst linksaf de Eigenweg in en daarna direct linksaf de Vroenhof in slaan welke over gaat in de Houthemerweg. Deze Houthemerweg volgen tot aan de rotonde en op de rotonde rechtdoor naar de Volderstraat. Op de Volderstraat 2e weg rechtsaf slaan naar de Kuileneindestraat. Deze volgen tot de rotonde en op de rotonde rechtsaf slaan naar de Lange Raarberg. De Lange Raarberg volgen die over gaat naar Raar. Bij huisnummer 49B vindt u aan de linker kant Wijnrestaurant op het Land. Volg de P-borden om auto of fiets te stallen.

Komt u via de A79 richting Maastricht
Komt u vanuit de richting Heerlen in de richting van Maastricht dan neemt u op de A79 de afslag 2 Meerssen. Einde afslag slaat u linksaf naar de Eysendaalseweg. Deze volgen tot T splitsing en op de T-splitsing rechtsaf slaan naar de Houthemerweg. Deze Houthemerweg volgen tot aan de rotonde en op de rotonde rechtdoor naar de Volderstraat. Op de Volderstraat 2e weg rechtsaf slaan naar de Kuileneindestraat. Deze volgen tot de rotonde en op de rotonde rechtsaf slaan naar de Lange Raarberg. De Lange Raarberg volgen die over gaat naar Raar. Bij huisnummer 49B vindt u aan de linker kant Wijnrestaurant op het Land. Volg de P-borden om auto of fiets te stallen.

Komt u via de A2 richting Maastricht
Komt u vanaf de A2 richting Maastricht dan neemt u afslag 51 Meerssen/Bunde. Einde afslag links af de Bunderstraat in. Op de rotonde de Bunderstraat volgen (2e afslag). Na de rotonde de 4e straat links nemen Pastoor Nicolaas Creften straat. Hierna 3e straat rechts afslaan Pastoor Nicolaus de Reimstraat. Op de T-splitsing linksaf de Gasthuisstraat (die over gaat in de Humcoverstraat). Hierna de 2e straat rechts afslaan naar Op den Breukel, op de rotonde rechtdoor naar Lange Raarberg, deze volgen en die over gaat naar Raar. Bij huisnummer 49B vindt u aan de linker kant Wijnrestaurant op het Land. Volg de P-borden om auto of fiets te stallen.